Today

Shululu!

Idag så har jag bara varit hemma och inte gjort något, jo jag har kollat på typ tre filmer och suttit vid datorn och haft det super tråkigt! Menmen så är det ibland.

Imorgon så är det skola igen, det är kul. Typ första gången man vill gå till skolan :P. Vi har tre lektioner imorgon men jasg vet inte om vi ska ha den sista lektionen eller inte, minns inte vad han sa. Jag och mitt minne asså. Antingen så slutar jag 13.50 med idrott eller så slutar jag 15.30 med livskunskap. Får se hur det blir :).
Efter skolan så ska jag dra till patille och gå på allum med Paulina :) hon ska shoppa lite. Får se om det blir någon shopping för mig, jag köpte ju smink för 830 kr och bhar för 228 kr i fredags. så jag har nog inte så mycket pengar kvar på mitt konto. Men jag behöver nog inte ha något heller, det ända jag vill ha nu är en systemkamera som jag inte kommer att få.. Även om jag ska köpa den själv.

Aja nu ska jag ta och ringa Paulina och snacka med henne lite. Vi hörs imogon! :)

Puss<3


Jaa..

Helloo

Idag har jag gjort absolut ingenting! Jag har velat göra något kul hela dagen men jag har inte kommit på något att göra.. Men sånt är livet. Imorgon är det söndag sista dagen av helgen sen är det skola igen, då börjar allvaret. Det är känns som att jag har valt rätt linje, Personlig stil & Design passar verligen mig. På mångdag ska vi börja med ett projekt med Make-Up. Det kommer att bli riktigt nice! :D
Ni ska få se en bild på mitt softa schema, och jag älskat verkligen torsdagar! :D<3



Måndag: 9.15-15.30
Tisdag: 9.00-15.30
Onsdag: 8.30-15.00
Torsdag: 12.40-15.00
Ferdag: 8.30-14.50

Sen så kommer vi att få nya scheman varje vecka, tiderna ändras inte men några lektioner gör det. :)

Pussen <3

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag skaffat mig en ny blogg och ska försöka att bli lte mer aktiv på denna än vad jag var på den andra :) Jag har kvar min gamla desing som Katrin gjorde till mig för ett ganska bra tag sen så bilderna är rätt så gamla :P Men jag ska försöka att hitta någon som kan göra en blogg design till mig gratis.

Nu ska jag gå ner och tjata på mamma och pappa om att jag ska få köpa en systemkamera som jag har velat ha i mera än i ett år nu. 

  Så pussen <3

RSS 2.0