Ingen uppdatering på ett tag..

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men jag har haft så jävla mycket att plugga.. Det är examinations vecka nu, det menas med att projektet ska vara klart, inlämningar och prov. Aja, skolan går bra iallafall :). I måndags så hade vi examination i Make-Up, det gick bra. Jag sminkade Yasmine i min pararell klass. Hon tyckte nog att det blev bra, det var vad hon sa iallafall :P.

I helgen så var jag med Camilla hela helgen. Vi hade det riktigt roligt tillsammans. I lördags så åkte vi på fest i Lilla Edet. Det var en som heter Markus som bjöd dit oss, det var riktigt nice tills det blev bråk pga 80 kr. Tjejen som hade festen hennes kille var militär så han tog på sig sina militräkläder så att han skulle få bära vapen. De killarna som skulle bråka var nämligen pundare och de var fulla med. Sen blev det bråk och det fortsatte ett tag. Polisen fick tag på killarna och de satt inne i söndags, det vet jag inte om de fortfarande gör eller inte. Menmen förutom detta så var allt annat bra :D.

Wiho! Marie har köpt lägenhet i sthlm nu! :D Så nu vet jag vart jag ska bo om jag ska upp till sthlm :). Jag är glad för hennes skull :D.

Imorgon så ska jag iallafall klippa mig och det behövs verkligen! Jag ska även färga håret, så jag slipper att ha min fula utväxt kvar. Det blir alldeles lagom tills att jag och Michelle ska till The Studio på onsdag nästa vecka. Det kommer nog att bli roligt att få gå dit. De ingde mig idag och frågade om jag ville, och det är klart att jag vill det. Det var tydligen lilla Lisa som hade gett mitt nr till dom så att jag skulle få en tid och gå dit :). Puss på dig Lisa för det.

Men nu hinner jag inte blogga mer, har massa svenska att skriva också.
Skriver kanske senare eller imorgon (jag ska hålla det!)

Xoxo eelineldståhl <3

Min tangent!

Gaaaaah!!! Min A tangent har låssnat på mitt tangentbord xD. Så det blir ingen sammanfattning om helgen idag inte :P. men det kommer så fort det är fixat :D..

Bad update

Heej :)

Jag vet att jag inte har uppdaterat på jävligt länge! Men jag har inte haft någon lust och ork till att göra det heller :P
Jag orkar inte skriva så mycket nu heller. menmen.

Nu är jag med Camilla, vi kollar på "Män som hatar kvinnor". Den är bra, bara att jag redan har sett den. Så nu vill jag bar kolla på "Flickan som lekte med elden". Men det får bli en annan dag :)
Imorgon så ska vi göra massa roliga saker :D Läääängtar!

Gammal bild på mig och Camilla


Men nu ska jag dra och vara social med henne :D
Ha det gött!

Xoxo eelineldståhl <3


Svenska lektion

Helloo :D

Nu har jag svenska lektion och jag ska skriva en text om olika make up stilar på två a4 sidor på datorn, och jag fattar absolut ingenting.. xD Och jag får ingen hjälp av min lärare för han fattar ingenting typ, det är ju inte precis så lätt då när man suger i svenska och på att skriva texter och reflektera och allt vad man nu ska göra. Aja det får gå som det går.. Fast det ska ju vara inne på torsdag nästa vecka. Gaaaaaah vad jag har problem känner jag! Någon som vill skriva det åt mig? xD haha nej jag skoja bara.

Nä nu ska jag faktiskt ta att försöa skriva någonting iaf.

Jag skriver ett inlägg när jag har kommit hem :)

Xoxo eelineldståhl <3

20/9

Heeejsan! :D

Jaa, vad ska jag skriva? Har egentligen inget att skriva, men jag skriver ändå..


Idag har jag bara varit hemma och tänker bara vara hemma. Jag sitter i sängen med mina shorts och en stor t-shirt och orkar inte byta om :P haha. Men ibland så får man faktiskt vara lite lat.

Jag bara måste berätta vad som hände mig och Linnea igår inne i stan... Vi åkte in till stan för att mysa. När vi gick runt i Nordstan märkte vi helt pöltsligt att en indier kollade på oss väldigt mycket. Men vi fortsatte gå och när vi kollade bakåt såg vi att han gick efter oss på centralstationen och hade gjort det hela vägen från Nordstan. Vi ökade stegen och han gjorde det samma... Vi gena över Espressohouse, lika så han. Vi gick ut vid tågen, lika så han. Sen skynda vi in på pressbyrån och då lyckades vi komma bort från honom. Det man måste veta om honom var att han var kanske 50 + och otroligt ful och äcklig. Jag kommer nog ALDRIG glömma honom!!! Jag lovar, det var grymt äckligt i den situationen. Annars hade jag världens bästa dag igår på stan tack vare Linnea :D Haha, jag älskar dig Linnea, alltid vi <3

Nä nu ska jag sluta skriva och vara social på msn ett tag :)

Ha det braaa!
XoXo eelineldståhl <3


19/9

Helllooo! :D

Tänkte bara skriva lite om vad som händer idag och vad som har hänt de senaste dagarna :D

Idag ska jag in till stan med gullet Linnea, vad vi ska göra det vet jag inte riktigt än :P haha. Vi kommer nog på något. Hon ville iaf äta en glass på donken, så det blir nog så :) sen får vi se vad som händer. Vi skulle har träffat två av hennes kompisar men vi får se hur det blir med det.

Igår var jag på Håkan. Det var ju inte lite folk där! HAr inte så mycket att skriva om det mer än att det måste ha varit folk rekord med folk på liseberg. Finns inget mer att säga :P

Skolan har varit bra denna veckan förutom att någon skrev elaka saker på toaletten om en person i min klass.. Det var tredje gången detta hände, förstår inte det roliga i det. Och personen som gör detta inte fattar att när det kommer fram vem du är så kommer då få en polisanmälan för kränking. Gaah, jag blår så trött på detta! Slut pratat om detta.

Igår på datorkunskapen så fick vi sminka/fixa bilden i ett program som heter Photofiltre. Det var faktiskt kul xD.
Så nu har jag laddat ner det och testat på en bild som jag hade på datorn. Så nu tänkte jag visa den bilden :P

Innan
 


Efter. Hon har fått rosa läppar, vitare tänder och mörkare ögonbryn.

Hahaha ja det kanske inte var det finaste men övning ger färdighet.

Aja nu ska jag gå och duscha och fixa mig så jag hinner med tio i fyra bussen till stan.

XoXo eelineldstahl <3

14/9

Idag vaknade jag klockan halv sju av att mamma kom in och väkte mig. Jag gick upp och duschade å fixade mig. Sen fick jag springa till bussen och det var precis att jag hann med den. Tur det. I skolan idag så hade vi hantverk/make-up, idag så fick vi lära oss att lägga på ögonskugga. Läraren skulle visa på en elev som vanligt och hon valde mig. Jag fick sitta på en stol framför alla och hon sminkade bara ena ögat för att det andra skulle en elv göra och innan hon skulle göra det så hade vi rast i 20 min så jag fick gå runt med bara ett öga sminkat, jätte fint verkligen. På den raste gick typ alla hem, så det var nästan inga kvar. Så jag gick runt och smsa med folk för att tiden skulle gå fortare. Det gjorde den med. Efter rasten så sminkade jag Kimmie och hon mig. Jag blev faktiskt ganska nöjd med det som jag gjorde på henne. Lärarna tyckte att det såg naturlgt ut och att det var bra och att jag skulle utmana mig själv och börja lägga på lite mer brun färg. Och det tyckte dom blev bra! :D
Sen så gjorde hon samma sak på mig förutom att hon bara gjorde ett öga då.
Efter den lektionen gick jag hem för jag mådde dåligt och + att jag har världens nackspärr. Min lärare tyckte att jag skulle gå hem och vila, och det gjorde jag.

När jag kom hem så gick jag och la mig i sängen och kollade på tv och somnade. Jag sov till 6 typ. Det var riktigt skönt! Sen gjorde jag mat och gick upp på mitt rum och kollade på "The Hangover". Jag älskar den filmen verkligen! Så jävla bra!

När jag kollat klart på filmen, så var jag bara tvugen att testa och lägga på ögonskugga på mig själv så som vi lärde oss idag, jag tyckte att det blev ganska så bra faktiskt.

Så här såg det ut, har fokuserat på ögonen. Förstärkt globlinjen lite.


Och nu så sitter jag här och skriver och borde sova men kan inte så det blir nog till att socilaisera sig lite på msn ett tag. Sen ska jag läsa min bok så att den blir klar någon gång.

I'm skriving tomorrow.

Kisses <3

Bilder från Nickelodeon dagen

Det blev mest typ bara bilder på E.M.D. Hahahha :D
Bildena är suddiga pga min kassa mobilkamera..

E.M.D på bilden
Bilderna blev ganska suddiga men det beror på min kassa mobil kamera..  E.M.D på bilden

Agnes och Danny sjöng "If only you" tsm


Svampbob fylld 10 år tror jag det var :P


E.M.D


E.M.D och Markoolio


Så det var de bästa bilderna jag fick :)

Puss<3

..

Juste bilderna från Nickelodeon dagen kommer när jag har lagt in de på datorn. Har inte hunnit göra det än :P
Men jag lovar de kommer :)

<3

Dålig uppdatering..

Jag vet att jag har haft en dålig uppdatering på senaste tiden men har faktiskt inte orkat ha på datorn. Så det jag har gjort är att ha varit i skolan och gjort det vanliga och kollat på tv. I tisdag så fick vi äntligen börja sminka varandra. Vi gjorde bara faundation/basen. Så i tisdags gick man runt med en faundation på ena sidan och en annan på andra sidan. Det kändes lite konstigt men jag hade som tur var inte ett sträck mitt i ansiktet :P. 

Igår så var jag på allum med mamma och köpte paket till Marie som fyller 22 idag :). Grattis till henne! Jag fick ett par skor av mamma igår som var jätte snygga. Jag tog äver ett tredje hål i höger örat, det var helt spontant.
Vi skulle köpa ett armband till Marie och när vi stog vid kassan så såg jag att man kunde ta hål i örat. Så jag frågade mamma om jag kunde få göra det, och det fick jag :D. Så nu har jag tre hål i ena örat och ett i det andra.

Imorgon så ska vi ha släkt kalas för mig och Marie, vi har inte haft det för mig är och jag fyllde liksom år i juli. Vi är liiite sega på det. Hahah. Jag hoppas att det kommer bli lite kul iallafall.

På lördag är det singstar kväll hos Mathilda och det kommer bli riktigt kul :). Jag vet faktiskt inte riktigt vilka det är som kommer. Men det kommer bli kul ändå.

Nä nu ska jag sluta skriva och fortsätta kolla klart på filmen :)

Pusspuss <3

Nickelodeon dagen!

Hellooo!

Idag har jag, Paulina och Cecilia varit på Nickelodeon dagen på liseberg. Det var sjukt kul! Vi tog halv 4 bussen in till stan, gick till netto vid burgårdens gymnasium och köpte lite stuff :). Sen drog vi till donken och gick på toa och fixa oss lite. After that gick vi till liseberg och ställde oss på värsta bra platsen. Så vi såg allt och alla :P. Vi skulle så klart se E.M.D och dom kom in på scenen sist ofc. Men alla andra som var där var också bra! Men E.M.D var självklart bäst!!! Jag tog bilder med dom lägger jag upp lite senare när jag har lagt i dom på datorn.

Nu ska jag ta och sminka av mig och lägga mig i sängen och kolla på tv. Det är ju skola imorgon igen :) då får vi lära oss att sminka :D finally!

Godnatt och puss!<3

Datorkunskapen

Just nu sitter jag och har datorkunskap, men datorerna funkar typ inte. Men min gör det :D I'm happy.
Jag bara längtar tills jag kommer hem så att jag kan få äta mat och dra in till stan och dricka chailatte med Mathilda och sedan Maia Hiraswa på liseberg med henne och nåra till :)

Aja pusspåer<3

:)

Shuue,

Jag har inte orkat skriva något idag, och kommer inte att orka skriva så mycket heller :P.
Skolan var bra, började 20 i 1 och slutade 3, hade matte för första gången idag med och det gick helt hyfsat. Sen hade vi svenska och gjorde inget för datorerna funkar inte.. Åkte hem och har varit hemma resten av dagen.

Imorgon ska jag gå på Maia Hirasawa med Mathilda och några mer :P Kommer bli nice. Ska ta en chailatte med henne förs på franks coffee shop innan, ska bli smarrigt! :D Love chailatte! <3

Till sist vill jag rekomendera denna låten till folket. vet inte hur jag lägger upp klipp här, så ni får lyssna på den på youtube eller nått :)
Men det är, I Gotta Feeling - Black Eyed Peas. Så grymt bra!!!

Puss & godnatt


Onsdag :D

Tja!

Idag var det skolan då. Det har faktiskt börjat bli kul att gå till skolan, det är ett under för att var mig. Haha. Vi hade Fritextil och teknik idag, jag började sticka en mössa. Ja vi får se hur den blir xD. Sen så har vi haft Estetisk verksamhet som var bild, vi skulle måla av varandra utan att kolla på pappret, jag säger bara HAHAHA! Teckingarna blev ju bara så fina! xD Sen hade vi basgruppsmöte och jag skrev på tavlan, jag höll på att trilla av stolen jag stod på. Shiit vad läskigt det var xD. Sista lektionen av engelska för första gången, vilken irreterande lärare asså! Hon typ prata med sig själv när hon pratar med oss det är jätte wierd!
Vi slutade 3, då åkte jag Petra, Sophie och Nathalie till centrelen med vagnen, det var inte lika flummit idag som det var igår iaf :P De tog tåget mot Kungälv och gick till bussen och åkte till fina lilla Landvetter.. Sen har jag bara varit hemma och haft tråkigt.

Igår så fick vi köpa våra Make-Up borstar för 100 kr som egentligen kostar över 1000. Så det var ett ganska pris på dom.

Det kommer verkligen att bli kul att få börja sminka varandra och det kommer vi troligen göra på måndag eller tisdag. Längtar!

Nu ska jag ta och kolla på en film, får se vilken det blir :).

Pusspuss<3

RSS 2.0