I skolan..

Nu sitter jag i skolan och håller på med hjärntorget, fråga mig inte vad det är men det är något vi ska göra till projektet vi håller på med. HAha så tråååkigt!

Jag har inte skrivit på ett tag men min dator är så enormt seg så det går inte att skriva typ.. Men jag ska försöka skriva när jag kommer hem för nu ska jag pimma lite med folk på hjärntorget, hahah så fult! :P

xoxo eelineldståhl ♥


@ camillas place

Nu sitter jag här hemma hos camilla och vi ska snart till mölndal och käka pizza :D det var fan en evighet sen! Fast det blir nog att vi käkar det i landvetter ist för mitt fritidskort gick ut igår så jag har bara mitt skolkort som gäller till 19.

Orkade inte skriva igår när jag kom hem. Orkade ingenting då faktiskt + att datorn är hur seg som hellst så det tar typ 100 år att gå in på internet. Måste ha en ny snart! :D haha

Aja nu orkar jag inte skriva mer, skriver när jag kommer hem.
Puss på er sötnosar!

xoxo eelineldståhl♥

inte skrivit på ett tag..

Helgen har varit bajs helt klart! Orkar inte ens skriva om den..
Igår så kom jag 1 timma försent pga att spårvagnarna inte gick och bussen var försenad. Men det gjorde inget, vi bara skrev och skrev ändå.
Sen så hade vi idrott och det hände lite shit där men det behövs inte tas upp på bloggen. Sen så hade vi naturkunskap och vi håller på med universum och jag fattar ingenting! Och vi ska ha prov om det på måndag, gaaaaah! jag kommer får IIIIIGGGGG! menmen.

Efter skolan så åkte jag till partille och träffade paulinaälskling. Sen när vi skulle åka in till stan så kom hon på att hon måste ha sitt busskort som ligger i hennes plånbok som mimmi hade. Så vi fick åka till aspedalen och hämta det. När vi väntade på tåget tillbaka så ringde jag ett samtal. Sen åkte vi till satn och träffade camilla och amanda som paulina skulle köpa cigg till. Vi åkte hem efter det. Sen så var jag hemma hella kvällen. Kollade på Paradise Hotel på kvällen och idag är det final! Det får man inte missa!

Idag då så kom jag 20 min försent pga den jävla bussen och snön som är ute. Åh vad jag hatar snö, finns inget värre! När vi kom till skolan så hade vi manikyr och Nathalie gjorde på mig men jag fick inte göra på henne för det var bara en som skulle göra idag. Lite tråkigt för jag vill med kunna få öva på sakerna. Nu sitter jag här i datorsalen med Nathalie och vi ska ha svenska snart.

Men nu ska hon ut och röka och jag förljer med :)

Skriver sen när jag kommer hem!

xoxo eelineldståhl ♥

I can't stop thinking about you, I will always love you no matter what! Even if it's not me and you any more, you will always be in my heart! ♥
1/12-09 - 31/1-10


RSS 2.0